True History of the Kelly Gang izle (2020)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.1 IMDB Puanı 11 Yorum 5,779 Görüntülenme

True History of the Kelly Gang izle (2020)

Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi True History of the Kelly Gang Hakkında
Orijinal adı; True History of the Kelly Gang film 2019 yılı yapımlı. Biyografi türünde olan film Avusturya ve İngiltere yapımı. Dili İngilizce olan yapıt 2 saat 4 dakika boyunca izleyiciyi beyaz perdeye bağlamakta. Vizyona 20 Mart 2020 tarihinde girecek olan True History of the Kelly Gang, 1800’lü yıllarda yaşamış olan Ned Kelly’nin hayatını konu edinmektedir.

Ned Kelly, dünyanın en ünlü kanun kaçakçısıdır. Peter Carey’in romanından uyarlanmıştır. Filmin senaristliği Berlin Syndrome ve Snowtown ile bilinen Shaun Grant tarafından yapılmış. Booker ödüllü romandan beyaz perdeye aktarına film konu edindiği kişi ve oyuncularıyla dikkatleri çekmektedir. Filmin yönetmenliğini ise Justin Kursel yapmaktadır.
Kelly Çetesi'nin Gerçek Hikayesi True History of the Kelly Gang Değerlendirmesi
44. Toronto Film Festivali’nde ilk defa gösterilecek olan filmin yönetmenlik koltuğunda, Macbeth ile adından söz ettiren Justin Kurzel oturmakta. Kurzel, ilk uzun metrajlı filmi Snowtown ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönmüştü. Başrollerinde Russell Crowe, George MacKay, Nicholas Hoult gibi isimler yer almakta. İzleyicileri 1870’li yıllardaki Avusturya’ya götürmekte. Uzun süre kanundan kaçmayı başaran Ned Kelly ve çetesinin ilginç hikayesi anlatılmakta. Ned Kelly rolünü George MacKay canlandırmakta. Ned Kelly’in hikayesi daha önce beyaz perdeye yansıtılmış fakat yönetmenliğini Justin Kurzel tarafından yapıldığında nasıl bir etkileyiciliği olacağı merak konusu. Yönetmenin daha önce çektiği filminde hayal kırıklığı yaşanmış olsa da zengin oyuncu kadrosunun bir araya gelmesinin nasıl bir başarı getireceği merak konusu.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Resimler
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    True History of the Kelly Gang

    Senaryo:

    Shaun Grant, Peter Carey

    Ödüller:

    1 ödül & 1 nomination

    Yapım Şirketi:

    IFC Films

    Resimler

    "True History of the Kelly Gang izle (2020)" filmine ait 2 adet görsel bulundu.

    Yorumlar (11)