Kuzular Firarda 2 Filmini Türkçe Dublaj izle (2020)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.0 IMDB Puanı 2,795 Görüntülenme

Kuzular Firarda 2 Filmini Türkçe Dublaj izle (2020)

Shaun The Sheep Movie: Farmapeddon Filmi İzle

Animasyon filmi sevenlerin vazgeçilmez serilerinden biri olan, Türkçe’ye Kuzular Firarda ismi ile çevrilen film serisinin yenisi sevenleri ile buluşuyor. Shaun The Sheep Movie: Farmapeddon orijinal filmi ile sinema dünyasına giriş yapan serinin yeni filminin fragmanının yayınlanmasının ardından büyük bir gördü.
Sessiz ve sakin bir kasaba olarak bilinen Mossingham kasabasında geçen eğlenceli ve macera dolu filmin hikayesini çocuklarınızda film keyfi yapmak istediğiniz bir günde tercih edebilirsiniz. Sadece çocuklara değil, büyüklere de oldukça eğlenceli bir film keyfi sunan serinin yeni halkası Shaun The Sheep Movie: Farmapeddon filmini izlerken kahkahalarınıza engel olamayacaksınız.

Ailecek izleyebileceğiniz sinema filmlerini tercih ediyorsanız animasyon filmlerinin en sevilenlerinden olan bu serinin yeni bölümünü tercih edebilirsiniz. Çocuklarınızın bayılacağı bir aile komedisi izlerken sizler de saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Büyük bir bütçe ayrılacak çekilen filmin merak uyandıran konusunun yanı sıra seslendirme ekibinde de bu alanda en iyi isimlerin elinden çıkan bir iş olduğu film boyunca net şekilde hissediliyor.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

    Senaryo:

    Jon Brown, Mark Burton, Nick Park, Nick Park

    Ödüller:

    1 BAFTA Film Award. Diğer 1 ödül & 3 adaylık.

    Yapım Şirketi:

    Aardman Animations

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?