Rüzgar filmi izle – Tek Parça (2018)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.3 IMDB Puanı 2,103 Görüntülenme

Rüzgar filmi izle – Tek Parça (2018)

Rüzgar filmi Konusu
35 yaşındaki bir bayan olan Ece özel bir firmada genel müdür yardımcılığı görevinde çalışmaktadır.Sevgilisi Alper ile İki yıllık mutlu mesut bir ilişkisi vardır ve artık ilerleyen yaş ve flört süresi ile evlilik hakkında konuşmanın vaktir gelmiştir.Bu dünyanın bir çocuk için uygun bir yer olmadığını düşünen alper çocuk konusunda bir türlü ece ile anlaşamaz ve bu anlaşmazlıklarından ötürü evliliğe adım atamazlar.

Rüzgar filmi izle - Rüzgar isimli küçük bir çocuk olan kapkaçcı ile beklenmedik bir şekilde tanışmaları gerek rüzgarın hayatını, gerek ise kendi hayatlarını oldukça değiştirmeye yeticektir..Gaspçı Sokak çetesini alt eden Ece ile Alper kendilerinden güzel, yetiştirici bir aile olucağını düşünerek bu ilişkilerini nikah masasında sonlandırırlar.
Rüzgar filmi Hakkında Genel Bilgilendirme
Rüzgar izle Serkan Acar yönetmenliğinde çekilen 2018 yapımı romantik film dalındaki bu eserin oyuncu kadrosuna baktığımızda Belçim Bilgin, Sezai Paracikoglu, Ata Berk Mutlu, Cezmi Baskin, Nebil Sayin, Hülya Duyar, Altug Yücel, Seymen Aydin, Ömrüm Nur Çamçakalli, Ali Ertan Güney isimlerini görmekteyiz . 720-pizleme.com Keyifli seyirler diler..

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?