İsimsiz Katiller izle – Killers Anonymous (2019)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.3 IMDB Puanı 2,168 Görüntülenme

İsimsiz Katiller izle – Killers Anonymous (2019)

Martin Owen yönetmenliğinde çekilen 2019 yapımı Aksiyon, Suç filmi İsimsiz Katiller türkçe dublaj olarak sizlerle..

Bu şahane aksiyon eserinin oyuncu kadrosunda baktığımızda Tommy Flanagan, Rhyon Nicole Brown, MyAnna Buring, Michael Socha, Tim McInnerny, Sam Hazeldine, Suki Waterhouse, Elizabeth Morris, Elliot James Langridge, Isabelle Allen, Jessica Alba, Gary Oldman, Sally Collett, Sadie Frost, Takako Akashi isimlerinin yer aldığını görmekteyiz.

KONUSU:
İsimsiz katiller izle - ABD'li bir senatöre düzenlenmiş sukast girişiminin ardından olayın derinlemesine araştırılması için bir tim oluşturulur. Her biri farklı sıradışı yeteneklerden oluşturulan ekibin ilk görevi failleri bulmaktır ve bunu başarmaları fazla zaman almayacaktır.Hızlıca işinin başına koyup "ben olsam nasıl bir plan izlerdim" şifresi ile planlarını hazırlarlar

Killers Anonymus izle - Yaptıkları araştırmalar kendilerini tahmin edilmeyen bir gerçeğe sürükler. Birbirinden azılı katillerden oluşturulan tim, olayı derinleştirdikçe birilerinin hedefi haline gelicektir.Artık onlar için gizli düşmanları tarafınfan ölüm emri verilmiştir. Amaçları ise peşindekilerden kurtularak infaz emrini kimin verdiğini bulmak.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?