Mientras Dure La Luerra -While at War izle (2020)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.4 IMDB Puanı 34 Yorum 6,161 Görüntülenme

Mientras Dure La Luerra -While at War izle (2020)

Mientras dure la guerra (While at War) Hakkında
Diğerleri ve İçindeki Deniz adlı filmleriyle tanınan Alejandro Amenabar, Mientras dure la guerra (While at War) ile beyaz perdeye geri döndü. İspanya sinemasının önemli isimlerinden biri olan Alejandro Amenabar’ın yapımcılığını üstlendiği film Eylül ayında Toronto’da gerçekleşen film festivalinde dünya prömiyerini yaptı. İspanya’da vizyona giren film ülkemizde 28 Şubat 2020 tarihinde gösterilmeye başlayacak.
Filmde, 1936’daki ordu ayaklanmasına destek veren Miguel de Unamuno’nun hikayesine yer verilmektedir. Miguel de Unamuno karakterini filmde Karra Elejalde canlandırmakta. Filmde yer alan diğer oyuncular arasında Santi Prego. Luis Bermejo, Eduard Fernandez, Tito Valverde ve Nathalie Poza bulunmakta.
Mientras dure la guerra (While at War) Konusu
Tarih; 18 Temmuz 1936. Yer; İspanya’nın merkezinde Salamanca. Beş yıl önce İspanyol ordusu İkinci Cumhuriyeti’ni ilan ettikten sonra ülkenin geri kalanında İspanya’nın hakim olabilmesi ve ülkedeki istikrarsızlığın ortadan kaldırılması amaçlanarak savaş ilan edilir. Miguel de Unamuno, artık yaşlanmıştır. İlerleyen yaşına rağmen ülkenin en tanınmış entelektüellerinden biridir. Yazar ve akademisyenlik de yapmaktadır. Cumhuriyetin hayal kırıklığına neden olduğunu ve hayal kırıklığına neden olan sebeplerin ortadan kaldırılması için yeni bir isyanın gerçekleşmesi gerektiğini desteklemektedir.

Öğretmen Salvador, yakın arkadaşıdır. Felisa ve Maria, Miguel’in kızlarıdır. Aurelia ise evin hizmetçisidir. Salamanca belediye başkanı Casto Prieto, sebepsiz bir şekilde tutuklanır. Belediye başkanının karısı Ana, Genel Kurmay Başkanı ile bir araya gelerek Miguel de Unamuno'nun gücü ele geçirmek için yapılması gerekenlerin stratejik planlarını yaparlar. Masumları özgürleştirmek için Miguel harekete geçer.
FİLMDEN İLK SAHNE 720P - HD 720P - KALİTE


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Resimler
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    While at War

    Senaryo:

    Alejandro Amenábar, Alejandro Hernández

    Ödüller:

    2 ödül & 36 Adaylık.

    Resimler

    "Mientras Dure La Luerra -While at War izle (2020)" filmine ait 2 adet görsel bulundu.

    Yorumlar (34)